Detachering

Wanneer uw schoolorganisatie een (tijdelijke) vacature wenst in te vullen met een Proud Teacher neemt u simpelweg contact met ons op.

Wij bezoeken uw school en bespreken uw wensen en eisen ten aanzien van de vacature. Aangezien wij een door onderwijsmensen geleide organisatie zijn weten we als geen ander dat er eventuele problemen (mee)spelen waar specifieke oplossingen voor nodig zijn. Hierin kan Proud Teachers u uitstekend adviseren en begeleiden. Klanten van Proud Teachers kunnen altijd rekenen op een gepassioneerde en professionele onderwijsdienstverlener die voorbij de horizon durft te kijken.

Binnen ons Proud Teachers team wordt gezocht naar een geschikte kandidaat die voldoet aan uw wensen. Na een intakegesprek op uw school geeft u aan of u met de Proud Teacher wilt gaan werken. Er wordt een detacheringscontract gemaakt met een vooraf vastgestelde periode, een proeftijd en een duidelijke projectomschrijving. Soms gaat het alleen om lesuren, soms om taakuren of een combinatie van die twee. U betaalt Proud Teachers voor daadwerkelijk ingezette uren. Bij ziekte of afwezigheid van de proud teacher betaalt u geen uurtarief.

Tijdens het gehele project ontvangt de proud teacher en in sommige gevallen uw school, begeleiding en coaching van Proud Teachers. Ook zullen er een aantal evaluatiemomenten zijn om de kwaliteit blijvend te waarborgen.