Over ons

Proud Teachers is een door onderwijsmensen geleide organisatie met professionele interim docenten gericht op het Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroeps Onderwijs. Ons team met inspirerende proud teachers staat voor u klaar om uw organisatie te helpen bij de invulling van tijdelijke vacatures en specifieke projecten.

Wat is een Proud Teacher?

Een proud teacher is een bevoegde, vakbekwame docent die bewust is van zijn of haar kwaliteiten en die beseft een blijvend lerende professional te zijn. Lerend van elkaar, lerend van de leerlingen en lerend door de juiste bij- en nascholing.

Iedere interim docent in dienst van Proud Teachers volgt voortdurend cursussen en wordt intensief gecoacht en getraind om kwaliteiten te behouden en nóg bekwamer te worden in de zeven lerarencompetenties.

Een medewerker van Proud Teachers is een inspirerende persoonlijkheid die een duidelijk verschil weet te maken in een school. Proud Teacher wordt men pas na een gedegen selectieprocedure waarin diverse gesprekken, testen en assessments een grote rol spelen. Er wordt diep ingegaan op specifieke kwaliteiten die juist voor een bepaalde school en haar leerlingen van belang zijn.