Docenten

Een school is niet alleen een groot gebouw met lokalen, lange gangen en een aula. Zo’n gebouw is pas een school als daar een team enthousiaste en inspirerende docenten werkt aan de ontwikkeling van een grote groep jongeren.

Door de continu veranderende maatschappij wordt het voor jongeren niet gemakkelijker om zich voor te bereiden op hun toekomst, laat staan hoe complex het is voor ouders en docenten om hen daarin te begeleiden.

Toekomstbegeleider

Toekomstbegeleider zou een goede naam zijn voor de huidige docent. In het onderwijs is het allang niet meer 32 vaklessen per week geven. Docent-zijn is een veelomvattend, serieus en dynamisch beroep. Niet zomaar een baan! Helaas is het imago van de docent de laatste jaren achteruit gegaan. Gelukkig zijn er nog velen die met volledige toewijding het vak beoefenen of juist kiezen voor deze uitdaging. Zo’n persoon is echt een proud teacher!

Wij zoeken

Ben jij een inspirerende, ondernemende en enthousiasmerende persoonlijkheid? Heb jij een bevoegdheid in een AVO vak? Vind jij en vindt jouw omgeving je een echte onderwijskanjer en wil jij goed betaald worden, écht gewaardeerd worden, meedenken in oplossingen, actief teamlid zijn en een toegevoegde waarde geven aan jouw klant; de school en zijn mensen? Solliciteer dan naar een baan als Proud Teacher.

Wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan met veel afwisseling, een bovengemiddeld vast docentensalaris (LC en LD schaal), goede emolumenten als pensioenvoorziening en een auto van de zaak. Hiernaast krijg je alle gelegenheid om je blijvend professioneel en persoonlijk te ontwikkelen middels job coaching en trainingen. Om gezond en vitaal in je leven te staan bieden wij je tevens sport- en ontspanningsmogelijkheden aan, bijvoorbeeld een lidmaatschap van de fitnessclub, maar ook de mogelijkheid tot verdieping in levensbeschouwing en spiritualiteit.